Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Norsk kvinne skadd da minibuss kjørte av veien i Sverige

- Det er veldig dårlig vær nede i fjellkjeden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En norsk kvinne ble skadd da en minibuss kjørte inn i snøen og av veien i Härjedalen like ved grensen til Sør-Trøndelag.

På grunn av kraftig snøvær kunne ikke helikopter sendes som planlagt verken fra Norge eller Sverige natt til mandag, skriver Aftonbladet.

- Det er veldig dårlig vær nede i fjellkjeden så det er snødrev over veien. De kjørte av etter å ha kjørt i en snøskavl, sier Johan Wickenberg ved redningstjenesten i Jämtland.

Det var tre personer om bord i den norskregistrerte minibussen som kjørte med tilhenger. Både en svensk og en norsk ambulanse klarte å ta seg til stedet, og kvinnen ble tatt med til sykehuset på Røros. Tilstanden hennes er ikke kjent. Ulykken skjedde ved 1.30-tiden og kjøretøyet ble berget like før klokken 5.

Ifølge trafikkmyndighetene påvirker ulykken trafikken i stor grad, i tillegg til at det flere steder er hardpakket snø eller løssnø på veien.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media