Norsk kvinne vant over 127 millioner kroner i Vikinglotto

Tidenes nest største gevinst delt ut av Norsk Tipping.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det skriver Norsk Tipping på sine egne hjemmesider.

Det var i spillet Vikingotto, og det ble en dansk og en norsk vinner i kveldens trekning. Den danske vinneren fikk bare seks rette, mens den norske kvinnen fra Kristiansund også stakk av med lykketallspotten på 84 millioner kroner i tillegg til seks rette.

STORGEVINST: Kveldens Vikinglotto-vert May Lisbeth Midtgård Myrvang fikk gleden av å dele ut tidenes nest største gevinst fra Norsk Tipping gjennom tidende. Foto: Norsk Tipping
STORGEVINST: Kveldens Vikinglotto-vert May Lisbeth Midtgård Myrvang fikk gleden av å dele ut tidenes nest største gevinst fra Norsk Tipping gjennom tidende. Foto: Norsk Tipping Vis mer

Til sammen vant den norske kvinnen i 50-åra 127 646 660 kroner.

- Jeg tror absolutt det blir en hyggelig beskjed å få for henne. Det er 127 millioner pluss, altså veldig mye penger, sier Henning Øium i Norsk Tipping til Dagbladet.

Dette er den nest største potten som noensinne er delt ut av Norsk Tipping. Den største var på 216 millioner, og ble vunnet av en mann i Troms i mai i fjor.

Kvinnens kupong ble levert på en Kiwi-butikk i byen bare fem minutter før fristen gikk ut.

- Kutt ut, dette tror jeg ikke noe på, var den første reaksjonen da Norsk Tippings Ingrid Roterud Mathisen fikk kontakt med kvinnen en halvtime etter trekning, ifølge Norsk Tipping.

- Det er helt ufattelig - jeg vet nesten ikke hva jeg skal si. Jeg er nesten litt redd for at jeg skal våkne opp i morgen og bare oppdage at det var en drøm, sa hun.

Se video med flere heldige vinnere under: