Norsk mann (25) døde etter voldsepisode i København

Funnet død flere dager etter at han ble truffet av et glass i hodet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): En norsk mann (25) er funnet død i København, melder den danske avisa Ekstra Bladet.

Mannen ble truffet av et tungt glass i hodet etter en krangel natt til søndag.- Det oppstod en diskusjon i baren, og det fikk gjerningsmannen til å kaste det tunge glasset etter nordmannen. Derfor vil vi sikte gjerningsmannen for vold med døden til følgen, sier Henning Schou Kofoed i København politiet til Ekstra Bladet.

Mannen bodde og studerte i København.

Han hadde etter det Dagbladet får opplyst en blødersykdom.Etter voldsepisoden skal 25-åringen ha gitt uttrykk for at han følte seg i fin for, og han gikk hjem. Etter at vennene og familien hans ikke fikk kontakt med ham de siste dagene ble han til slutt funnet død i sin egen bolig.

Ifølge Ekstra Bladet viser den foreløpige obduksjonsrapporten at 25-åringen døde av en hjerneblødning som følge av skadene han fikk i hodet i episoden.Avisa skriver at 25-åringen jobbet på kafeen han var på da han ble utsatt for vold. Natt til søndag skal han ha vært på kafeen som vanlig gjest. Politiet i København etterlyser vitner til episoden eller som kan ha sett gjerningsmannen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer