Norsk MC-medlem drapssiktet

Svensk politi tror en drapssiktet svenske kan gjemme seg i Norge, og vil be om hjelp fra norsk politi. Mannen skal være medlem av en Hells Angels-sympatiserende MC-klubb fra Kongsvinger-området.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Arvika har siktet tre menn for drap eller medvirkning til drap på en 41-årig vaktmester. Skole-vaktmesteren har vært sporløst forsvunnet siden lille julaften i fjor, men politiet er sikre på at han er død.

De setter forsvinningen i sammenheng med et opptrinn hjemme på kjøkkenet til en av de siktedes eks-kjæreste. Vaktmesteren skal ha trengt seg inn hjemme hos kvinnen og opptrådt truende. Redd kontaktet hun eks-kjæresten sin, som skal ha tatt med seg noen kamerater og banket opp mannen. Tre dager senere var siste gang noen så ham.

Ifølge Expressen skal tre menn ha tatt seg inn i huset hans og hentet ham ut. Han fikk ikke en gang tid til å ta på skoene sine, som sto i gjen i leiligheten.

Politiinspektør Aina Nordbye ved Kongsvinger politistasjon bekrefter at svensk politi har vært i kontakt med dem i forbindelse med saken, men sier de avventer en formell henvendelse før de foretar seg noe.

Mannen skal tilhøre den Hells Angels-sympatiserende motorsykkelklubben Four Horsemen i Kongsvinger-området og er kjent for politiet fra tidligere.

ingeborg.moe@dagbladet.no