Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Norsk millionær narko-siktet i Thailand

Profilert nordnorsk forretningsmann (44) tatt med metamfetamin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 44 år gammel nordmann er arrestert for narkotikabesittelse i Pattaya i Thailand. Han ble arrestert 29. januar klokka tre om natta lokal tid, ifølge Pattaya Daily News.

Ifølge Nordlys er det snakk om en nordnorsk forretningsmann, som er blitt profilert gjennom både lokale medier og riksmedier her i landet.

Innrømmer besittelse

Mannen skal ha blitt stoppet på gata i sentrum av Pattaya. Han var synlig beruset, og viste ifølge politiet fram narkotika til forbipasserende.

Politiet fikk stoppet mannen, etter at han først prøvde å stikke av fra politiet. Det ble funnet en mindre mengde metamfetamin på mannen, og han ble tatt inn til avhør.

I avhør innrømmer mannen at narkotikaen tilhører ham. Mannen er nå siktet for oppbevaring av ulovlige narkotiske stoffer, og saken skal etterforskes videre.

Millionær

Mannen er oppført med inntekt og formue på flere millioner hos skattemyndighetene det siste året.

NARKO-TATT: Den 44 år gamle nordnorske forretningsmannen er arrestert for besittelse av narkotika i Pattaya i Thailand. Arkivfoto: PER CHRISTIAN BITI
NARKO-TATT: Den 44 år gamle nordnorske forretningsmannen er arrestert for besittelse av narkotika i Pattaya i Thailand. Arkivfoto: PER CHRISTIAN BITI Vis mer

Utenriksdepartementet har foreløpig ingen kjennskap til saken annet enn fra mediene.

- Vi venter på tilbakemelding fra ambassaden i Bangkok, og kommer tilbake med mer informasjon, sier pressevakt i UD, Paul Bjørdal, til Dagbladet.no.

Det er uklar hva slags straff 44-åringen kan forvente seg hvis han blir dømt. Thailands narkotikalover er imidlertid kjent for å være strenge.

image: Norsk millionær narko-siktet i Thailand
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media