Norsk modell (16) på «Kokainslottet»

LONDON (Dagbladet): Den norske modellen var 16 år gammel. Hun var sky, men svært søt. Agenten hadde forsikret foreldrene hennes om at jenta ville bli «ansiktet for neste århundre». Hun ble tatt med til det såkalte «Kokainslottet» for å møte de som betydde noe i moteverdenen. Der ble hun introdusert for kokain.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er den tidligere engelske supermodellen Paula Hamilton som forteller denne historien til den britiske avisa Mail on Sunday. Paula Hamilton var til stede i det samme selskapet. Hun var også avhengig av kokain, men har siden kjempet seg ut av narkotikaproblemene.

Paula Hamilton er nå en av de skarpeste kritikerne av narkotikamisbruket i modellkretser, og hun raser over at bransjen nå forsøker å dysse ned heroinskandalen med toppmodellen Amy Wesson.

I en stor artikkel om modellbransjen i Mail on Sunday beskriver Paula Hamilton bransjen. Hun beskriver møtet med den anonyme norske modellen, som ble introdusert for kokain på «Kokainslottet».

Gitt kokain

Den norske jenta var 16 år. Hun drakk sjampanje ved svømmebassenget. Etter hvert ble hun hentet til bordet hvor de betydningsfulle personene satt. Der fikk hun en liten glassflaske med kokain.

- Jenta var så uskyldig at hun ikke visste hva hun skulle gjøre med kokainen. Hun tok av korken og slikket det i seg. «Du tok alt,» sa mannen som hadde gitt henne kokainen, og skjøv henne ut i bassenget. Smilende kom jenta seg i land. Alle var fornøyde. De visste hun snart ville være hektet, forteller Paula Hamilton til avisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer