Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Norsk popstjerne tatt i narkorazzia

Popstjerna var hjemme hos en person i den såkalte Tveita-gjengen da politiet gikk til aksjon. Under razziaen fant politiet 20 gram kokain og 100 valiumpiller, skriver VG.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var i begynnelsen av juli i år at den unge popstjerna ble pågrepet av politiet i en leilighet på Oslos østkant. Artisten innrømmet å ha tatt kokain før politiet kom, og det ble funnet ni valiumpiller i personens lommer.

Popstjerna hadde tidligere på kvelden holdt konsert et sted på Østlandet. Der var også en sentral person i Tveita-gjengen, som inviterte artisten med hjem på nachspiel.

Nachspielverten hevder kokainet ikke tilhører ham, men at det tilhører en kamerat som også er del av Tveita-gjengen. Verten bedyrer overfor VG at popartisten ikke hadde noen som helst tilknytning til narkotikaen.

Artisten vil ikke kommentere saken overfor avisa. Det vil heller ikke politiet, utover at de bekrefter at det ble foretatt en razzia den aktuelle natten.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!