Norsk professor: Derfor er folk som Madsen så vanskelig å oppdage

Mener det ikke er rart at ingen har oppdaget Madsens dyssosiale trekk før nå.

AVVIKENDE PERSONLIGHET: Peter Madsen beskrives av rettspsykiaterne som en intelligent mann, som ikke er psykotisk, men som har en avvikende personlighet med narcissistiske og psykopatiske trekk. Foto: Bax Lindhardt/Reuters/Scanpix
AVVIKENDE PERSONLIGHET: Peter Madsen beskrives av rettspsykiaterne som en intelligent mann, som ikke er psykotisk, men som har en avvikende personlighet med narcissistiske og psykopatiske trekk. Foto: Bax Lindhardt/Reuters/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Hva som foregår i Peter Madsens (47) hode, har på mange måter vært et viktig tema under rettssaken mot ham i København byrett i Danmark. Spørsmålet er nok også et spørsmål mange stiller seg etter at man har fått høre hva påtalemyndighetene mener Madsen utsatte den svenske journalisten Kim Wall for, under den fatale ubåtturen den 10. august i fjor.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer