Norsk rettsskandale: Tyrkisk politiker ble kastet i fengsel i Norge. Nå får han erstatning

President Erdoğan har utpekt ham som en av Tyrkias mange fiender. Nå får Mustafa Sariyaka erstatning av norske myndigheter, etter han ble arrestert og satt i fengsel i Norge.

URETTMESSIG FENGSLET:  Norske mydigheter arresterte og ville sende politikeren Mustafa Sarikaya til Tyrkia, som urettmessige har etterlyst ham som terrorist.  Foto: Kenneth Stensrud / Dagsavisen/MossDagblad
URETTMESSIG FENGSLET:  Norske mydigheter arresterte og ville sende politikeren Mustafa Sarikaya til Tyrkia, som urettmessige har etterlyst ham som terrorist.  Foto: Kenneth Stensrud / Dagsavisen/MossDagblad Vis mer
Publisert

Advokat Arild Humlen karakteriserer norske justismyndigheters oppførsel mot den kurdiske politikeren Mustafa Sarikaya som en regelrett skandale.

Nå har norske myndigheter krøpet til korset, og innrømmet at de handlet feil, da Mustafa Sarikaya ble arrestert i det han satte foten på norsk jord. Statens sivilrettsforvaltning har tilkjent den kurdiske politikeren, som har asyl på Kypros, erstatning for hver dag han urettmessig satt fengslet i Norge.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer