Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Norsk skjønnhet bedrar svenske menn

Hun er pen, norsk - og hun sjarmerer svenske menn, for deretter å bedra dem. Nå er den 42-årige skjønnheten dømt til ett års fengsel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den er den svenske avisa Aftonbladet som forteller om den vakre norske kvinnen som turnerer i Sverige, og som har spesialisert seg på å lure svenske menn.

Politiet i Sollentuna utenfor Stockholm bekreftet i går kveld historien om den norske skjønnheten som har gjort det til levebrød å bedra svenske menn.

Kvinnen er tidligere utvist fra Danmark for å ha bedratt danske menn. Også i Norge er den 42 år gamle kvinnen straffet en rekke ganger for bedragerier.

Ifølge politiet i Sollentuna opererer skjønnheten med flere navn.

Etter brannkatastrofen i Göteborg høsten 1998 oppga kvinnen at hun var lege, og bodde i flere dager gratis på et av byens bedre hoteller.

Sjarmerende

- Hun er en meget sjarmerende kvinne, og jeg forstår at menn faller for henne, sier en av politietterforskerne til Aftonbladet.

Bare de siste to- tre årene har hun anmeldt nærmere 20 menn for voldtekt. Ifølge politiet i Sollentuna er det mistanke om at den norske skjønnheten har drevet med pengeutpressing, og at mennene som ikke har betalt, har blitt anmeldt for voldtekt.

Den sjarmerende skjønnheten forteller ofte at hun er sykepleier, men hun har også utgitt seg for å være lege, psykolog, ansatt i kirken og begravelsesagent.

Bedrager

Ved et tilfelle skal hun ha sjarmert en gift mann. Mannens kone fikk nervesammenbrudd, og hvem andre enn den norske skjønnheten stilte opp som psykolog for å hjelpe den bedratte kona.

- Hun er trivelig og pen - men en mester i å manipulere menn, sier politimannen.

I Uppsala solgte kvinnen møblementet i en leilighet hun hadde leid.

Etter et kristent møte i Kungsängen tømte hun boligen til en kirkegjenger for smykker og sølv.

Nå er hun dømt til et års fengsel for å ha bedratt svenske menn.