Norsk student (23) funnet død

Politiet i London bekrefter nå at kvinnen som ble funnet død i dette huset, er den 23 år gamle norske studenten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON/OSLO (Dagbladet.no): Etterforskningen pågår for fullt i London etter at en død kvinne ble funnet i kjelleren til et ekslusivt leilighetskompleks i går. The Daily Mail skriver i dag at politiet har tatt tre menn inn til avhør. Mennene leier leiligheten som politiet har sperret av og gjennomsøker.

- Obduksjonen av kvinnen startet i morges, men den tar flere timer å fullføre. Derfor har vi foreløpig ikke mer informasjon om identitet eller dødsårsak å gå ut med, sa talskvinne Carrie Lee ved Metropolitian Police til Dagbladet.no.

Klokka halv to kom bekreftelsen fra politiet om at den omkomne er den norske studenten.

Hun opplyser at politiet fremdeles jobber med teknisk etterforskning på åstedet, men vil ikke gå inn på hvor mange vitner som er avhørt.

- Ingen er pågrepet. Hvorvidt det er noen mistenkte i saken vil vi av prinsipp aldri gå ut med, opplyser Lee.

Bedt om å ikke snakke med media

En eldre kvinne som bor i 2. etasje i bygården sier til Dagbladet.no at politiet i formiddag fremdeles var synlig tilstede blant annet i kjelleren.

- Jeg verken hørte eller så noe før politiet dukket opp lørdag kveld. Siden det har det vært politifolk her hele tida, forteller hun.

Leiligheten ligger en kort spasertur fra utestedet Maddox, der den norske studenten ble sist sett natt til fredag. The Times skriver at politiet nå skal gå gjennom overvåkingsbilder fra Maddox.

Beboerne har fått klar beskjed av politiet om ikke å gi opplysninger til media. Da Dagbladet.no var på stedet fra 08-tida i morges gikk flere uniformerte politifolk inn og ut av bygningen.

<strong><b>TEKNISKE UNDERSØKELSER:</strong></b> Politiet gjennomsøker en leilighet og har analysert en rekke funn i et mobilt laboratorium. Foto: HARALD KLUNGTVEIT
TEKNISKE UNDERSØKELSER: Politiet gjennomsøker en leilighet og har analysert en rekke funn i et mobilt laboratorium. Foto: HARALD KLUNGTVEIT Vis mer

I går var det et stort oppbud av åstedsgranskere utenfor leilighetskomplekset, som brukte et mobilt laboratorium til å analysere funnene.

- Har slettet facebook-profil

Den norske studenten ble meldt savnet av en venn fredag ettermiddag. Hun ble sist sett på in-stedet Maddox i Soho i 03-tida natt til samme dag. Vennene hennes dro hjem i 02.30-tida, mens 23-åringen valgte å bli igjen med andre bekjente. Hun skal ha planlagt å dra på et nachspiel, men sporene slutter der.

En anonym kilde sier til NTB at 23-åringen og venninnene pleide å gå ut sammen med rike arabere i London. De var også sammen da 23-åringen ble borte. Den døde kvinnen ble funnet ved leiligheten der mennene bor.

-  Mannen hun ble med fra byen har jentene ikke klart å få kontakt med. Og hans facebook-profil ble slettet lørdag kveld, får NTB opplyst av kilden.

Norsk student (23) funnet død
VOKTES: Politiet finkjemmer kjelleren på jakt etter tekniske spor.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer