Norsk student (23) funnet død

Politiet i London bekrefter nå at kvinnen som ble funnet død i dette huset, er den 23 år gamle norske studenten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON/OSLO (Dagbladet.no): Etterforskningen pågår for fullt i London etter at en død kvinne ble funnet i kjelleren til et ekslusivt leilighetskompleks i går. The Daily Mail skriver i dag at politiet har tatt tre menn inn til avhør. Mennene leier leiligheten som politiet har sperret av og gjennomsøker.

- Obduksjonen av kvinnen startet i morges, men den tar flere timer å fullføre. Derfor har vi foreløpig ikke mer informasjon om identitet eller dødsårsak å gå ut med, sa talskvinne Carrie Lee ved Metropolitian Police til Dagbladet.no. Klokka halv to kom bekreftelsen fra politiet om at den omkomne er den norske studenten. Hun opplyser at politiet fremdeles jobber med teknisk etterforskning på åstedet, men vil ikke gå inn på hvor mange vitner som er avhørt.

- Ingen er pågrepet. Hvorvidt det er noen mistenkte i saken vil vi av prinsipp aldri gå ut med, opplyser Lee.

Bedt om å ikke snakke med media

En eldre kvinne som bor i 2. etasje i bygården sier til Dagbladet.no at politiet i formiddag fremdeles var synlig tilstede blant annet i kjelleren.

- Jeg verken hørte eller så noe før politiet dukket opp lørdag kveld. Siden det har det vært politifolk her hele tida, forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.