Norsk supporterbuss veltet i Finland

Fire mennesker ble lettere skadd da en norsk supporterbuss med 38 passasjerer om bord veltet i forbindelse med Rally Finland søndag formiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Passasjerene tilhører supporterklubben til rallyverdensmester Petter Solberg, og gruppen var på vei ut for å se en fartsprøve da ulykken skjedde.

- Vi var på vei ut for å se den 20. fartsprøven. Det kom biler imot som ikke holdt seg på sin side av veien, og vi fikk hjulene på utsiden av veien. Bussen havnet på siden i grøfta, sier reiseleder Thomas Evjenn til NTB.

Ingen ble alvorlig skadd i velten. Tre kvinner og en mann måtte til behandling, og to av dem ble sendt til sykehus med lettere sjokk.

- En hadde et kutt over øyet og en annen hadde en oppskrapet arm. Det var ikke tilløp til panikk av noe slag. Folk forholdt seg ganske rolige mens det sto på, forteller Evjenn.

Petter Solberg Supporters Club har rundt 6.400 medlemmer. Til Finland arrangerer klubben reisen for 62 supportere. Solberg ble selv informert om ulykken under service søndag formiddag og tok seg tid til å prate med fansene sine.