Tesla Model 3 er tidenes suksess i Norge

Norsk Tesla-sensasjon

Det er blitt registrert over 5100 biler av en eneste modell - Tesla Model 3 - i mars. Det er mer enn det dobbelte av den tidligere månedsrekorden.

KNUSER ALLE REKORDER: Det er i mars blitt registrert over 5100 eksemplarer av Tesla Model 3 i Norge. Bildet viser nylig registrerte Model 3-biler utenfor forhandleren på Skøyen i Oslo. Foto: Knut Moberg
KNUSER ALLE REKORDER: Det er i mars blitt registrert over 5100 eksemplarer av Tesla Model 3 i Norge. Bildet viser nylig registrerte Model 3-biler utenfor forhandleren på Skøyen i Oslo. Foto: Knut Moberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Allerede 30. mars viser oversikten over innkommende registreringer hos Statens vegvesen at det var langt over 5000 registrerte Tesla Model 3 bare siden 1. mars. Ingen modell av noe merke, uansett drivstoff, har vært i nærheten av et lignende tall tidligere.

Dermed danker Tesla ut den forrige rekordholderen, Nissan Leaf, også den en elbil, som i mars 2018 satte rekord med 2172 nyregistreringer av den nye modellen.

Har informert Musk

- Så hyggelig!, sier kommunikasjonssjef Even Sandvold Roland i Tesla Norge da Dagbladet vil ha en kommentar til rekorden.

- Har dere fortalt dette til toppsjefen, Elon Musk?

- Vi informerer selvfølgelig hovedkontoret i California om dette. Vi har formidlet nyheten, sier Roland, uten å ville gå i detalj om nøyaktig når meldingen om rekorden ble sendt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer