VINNERREKKA  : Her er tallene som utløste Lotto-rekord i kveld. Lykketallet var 45. Foto: NORSK TIPPING
VINNERREKKA : Her er tallene som utløste Lotto-rekord i kveld. Lykketallet var 45. Foto: NORSK TIPPINGVis mer

Norsk Tipping får ikke tak i vinneren av 63 millioner

- Han er vel opptatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Norsk Tipping får ikke tak i mannen som har vunnet hele 63 millioner kroner i kveld. Mannen fra en kommune utenfor Bergen er i 30-årene og har sannsynligvis ikke fått med seg at han har stukket av med rekordpotten ennå.

- Vi har ringt flere ganger og sendt sms, sier Asbjørn Langmyr i Norsk Tipping til Dagbladet.

Er du en av de heldige? Kontakt oss på 2400@db.no/ eller 2400 på sms.

Fire norske spillere og en fra Finland fikk full pott i kveldens Viking Lotto.

En mann fra Hordaland fikk to like rekker og vant dermed rekordstore 63 millioner.

Det er det høyeste beløpet Norsk tipping har betalt til en spiller noensinne. Den forrige rekorden var på nærmere 45 millioner kroner og gikk til en mann fra Lillestrøm.

Får ikke tak i vinneren Også tre andre nordmenn vant 31,6 millioner kroner hver i kveld. Disse tre er fra Bærum, Troms og Hordaland.

- En av vinnerne var en mann på over 80 år fra Nordreisa. Han ble ganske satt ut av det hele og sa: «Tenk at jeg skulle vinne så mye penger på mine eldre dager». Det drypper vel litt på familien i det tilfellet kan jeg tenke meg, sier Asbjørn Langmyr i Norsk Tipping.

Mannen i 40-årene fra Bærum hadde ikke fulgt sendingen på TV og reagerte med vantro da Langmyr til slutt fikk tak i ham.

- Han fortalte at dagen ikke hadde vært så god. Han hadde hatt litt problemer med noe han måtte gjøre, men nå da han fikk beskjed om at han hadde vunnet så gikk regnestykket opp og det hele endte ganske godt, sier Langmyr.  

- En fantastisk kveld Norsk Tipping har ennå ikke fått tak i mannen fra Hordaland som stakk av med den virkelig store gevinsten.

Magne Vikøren, kommunikasjonssjef i Norsk Tipping jubler over rekorden.

- Dette er en fantastisk artig kveld. Endelig ble den store spenningen utløst etter trekvart år. Vi har hatt en kjempepott som var slakteklar før jul, men den holdt seg over. Nå får vi delt den ut og det er moro. Det er derfor folk spiller.

Rekord-hordalendingen leverte inn sine kuponger over internett.

Kveldens vinnerrekke: 23-25-26-31-36 og 45.