Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Norsk Tipping oppe igjen etter store problemer

Flere kunder fikk ikke brukt Norsk Tippings tjenester i ettermiddag.

LOTTOFRIST: Klokka 18.00 i kveld er det frist for å levere inn lottokupongen. I dette øyeblikk er Norsk Tippings systemer nede. Foto: © Bård Løken / NN / Samfoto
LOTTOFRIST: Klokka 18.00 i kveld er det frist for å levere inn lottokupongen. I dette øyeblikk er Norsk Tippings systemer nede. Foto: © Bård Løken / NN / Samfoto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Norsk Tipping meldte på egne Facebook-sider like etter klokka 16.00 i ettermiddag at de opplever tekniske problemer.

17.45 i ettermiddag melder de at alle kanaler er opp igjen.

Problemene lå i identifiseringsløsningen hos leverandøren som håndterer dette, og ikke hos Norsk Tipping på Hamar.

Problemene gjaldt både hos kommisjonær og på nett.

Kunder begynte å melde om problemer med å logge seg inn på Norsk Tippings tjenester på internett og mobil like før klokka 16.00.

Kommunikasjonsrådgiver Roar Jødahl i Norsk Tipping opplyste til Dagbladet at selskapet gjorde alt de kunne for å få rettet opp i problemene. Kundene ble opplyst om feilen via kanaler som sosiale medier og kundeserice.

Klokka 18.00 i kveld er det frist for innlevering av Lotto-kuponger.

- Det er både Lotto-kupong og fotball-EM som gjør trafikken enda litt større enn vanlig. Lørdag ettermiddag er tradisjonelt også en travel tid, sier Jødahl.

Saken oppdateres

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!