Norsk toller døde på utenlandsk båt i Rogaland

Politiet etterforsker saken. Mannskapet avhørt i natt.

USIKRE:  Politiet vet ikke hva som har skjedd med tolleren, men mannskapet på båten blir avhørt natt til mandag. Foto: Studio Eidesvik.
USIKRE: Politiet vet ikke hva som har skjedd med tolleren, men mannskapet på båten blir avhørt natt til mandag. Foto: Studio Eidesvik. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En norsk toller døde i går kveld under det som var en tollkontroll om bord på en færøysk båt. Denne båten lå til kai i Kopervik på Karmøy i Rogaland.

Omstendighetene rundt dødsfallet er, per natt til søndag, uklare, men kriminalteknikere er rutinemessig kalt til åstedet ut for å undersøke situasjonene nærmere, opplyser politiet i Rogaland i en pressemelding i går natt.

Avhørt i natt Politiet fikk melding om hendelsen ca. klokka 22.50 i går kveld. Tolleren ble erklært død klokka 23.31.

Politiet vet ikke hva som har skjedd med tolleren, men mannskapet på båten ble avhørt i natt.

Avhørene vil trolig fortsette, men politiet forteller at det foreløpig ikke er ne som peker i retning av at det har skjedd en straffbar handling, ifølge NRK.

Pågår varsling Tolleren var på jobb i båten sammen med to andre kolleger, men de var ikke på samme sted da hendelsen inntraff, opplyser politiet.

- Teknikere fra politiet er kalt ut for å undersøke åstedet. De to øvrige tollerne og mannskapet på tolv personer blir avhørt ved Karmøy lensmannskontor, sier operasjonsleder Jarle Utne-Reitan i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt tiL NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer