Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Norsk ungdom hemningsløs

- Norske turister som reiser til Syden, blir dritings. De kaster alle hemninger og legger seg villig vekk ned med tilfeldige sexpartnere. Da er det de seksuelle fantasiene som styrer, sier Kåre-Steinar Tveit, lege og førsteamanuensis ved Universitetet i Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tveit har i lengre tid forsket på nordmenns sydenvaner. I fjor intervjuet han 600 sydenturister som oppsøkte Venerisk klinikk.

- Muligens har flere med seg kondom i disse dager enn de hadde for ti år siden, men det er ikke sikkert de bruker dem, påpeker han.

- Nattelivet stopper ikke opp. På Ibiza kan du feste hele natta. Men de eneste vi så som var overstadig beruset, var to nordmenn. Vi holdt oss unna dop og strippeshowene, sier en sogning i begynnelsen av 20-åra. Han var en uke på Ibiza i august sammen med to kamerater.

- Vi har ikke fått noen signaler om tilstandene på Ibiza. Hvor mye folk fester, er ikke vår oppgave å passe på, sier administrerende direktør Per Asperud i Ving.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!