Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Norske Aleksander (17) forsvant fra flyplass

- Vi gjør alt vi kan for å finne ham, sier skotsk politi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 17 år gamle Aleksander Nilsen fra Norge ble borte for foreldrene sine klokka 08.45 lokal tid på mandag, da han skulle fly hjem  fra Aberdeen lufthavn etter å ha besøkt slektninger i Skottland, opplyser Grampian Police.

- Samme dag  fikk Aleksanders far en tekstmelding der det sto at han var i god behold, så det kan se ut til at han forsvant med vilje. Foreldrene har foreløpig valgt å dra tilbake til Norge, sier politioffiser Derrik Bain ved politidistriktets presseavdeling til Dagbladet.no.

Han understreker at de likevel tar saken svært alvorlig og prioriterer den høyt.

- Han er en utenlandsk gutt i en fremmed by. Vi tror at han fortsatt befinner seg i Aberdeen, og har satt i gang en rekke undersøkelser for å spore ham opp, forteller Derrik.

Ifølge ham blir blant annet hoteller, herberger, drosjesjåfører, busselskaper og togstasjoner nå undersøkt eller varslet om 17-åringen.

- Vi gjør alt vi kan for å finne ham, sier politiets talsmann.

Nilsen er 175 centimeter høy, slank og har kort brunt hår. Da han sist ble sett av foreldrene på flyplassen hadde han en svart hettegenser på seg, blå saggebukser i dongeri og en svart lue.

Med seg hadde 17-åringen en ryggsekk i skinn med mye svart sprittusj-skrift.

<B>SAVNET I SKOTTLAND</B>: Aleksander Nilsen (17).
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media