- Norske jenter er billige

Norske jenter på ferie i Tyrkia er bare ute etter sex og vil ikke ha noe seriøst forhold, sier lokale gutter. De føler seg brukt av solturistene.

KUNDEBEHANDLING: Ved stengetid på baren Las Vegas tar stedets DJ seg av to nordiske jenter han har flørtet med i timevis. Foto: NINA HANSEN/DAGBLADET
KUNDEBEHANDLING: Ved stengetid på baren Las Vegas tar stedets DJ seg av to nordiske jenter han har flørtet med i timevis. Foto: NINA HANSEN/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Les også: - Tyrkiske menn behandler oss bedre enn norske

ALANYA (Dagbladet): - Norske jenter er dritt. De kommer hit bare for sex, de er helt gale og ville, men vil ikke ha noe seriøst forhold med oss, sier en 20-årig tyrkisk gutt til Dagbladet.

Alanya på Tyrkias middelhavskyst er blant de aller mest populære reisemålene for norske charterturister. Byen er også I toppen av lista over reisemålene der flest voldtekter av norske turister blir rapportert.

Årets turistsesong er bare i startfasen, men allerede er det kommet flere meldinger om voldtekt av norske jenter i byen. I påska skal to jenter, den yngste 14 år, ha blitt voldtatt.

Bitter I byen er det ikke vanskelig å finne lokale gutter og menn som påberoper seg å ha hatt sex med norske jenter på ferie. Som regel mange.

Butikkmedarbeider Timucin (28) mener de tyrkiske gutta og de norske jentene deler et interessefellesskap.

- Vi synes de er billige, de synes vi er billige, de elsker oss, vi elsker dem. Alle gutter er like; når ei jente kommer med miniskjørt, er det umulig å si nei.

- Det virker som det ikke er nok gutter i Norge. Jentene kommer jo hit for å knulle, sier Mazlum (22), også han butikkansatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer