Norske Knut laget Oasis-video

Dette er eksklusive bilder fra Oasis' videoinnspilling av den kommende singelen «Stand by me». Den norske filmfotografen Knut Pedersen har vært med på å lage den nye videoen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Oasis-gutta virket som noen hyggelige, straighte og profesjonelle karer, sier Pedersen, som jobbet sammen med bandet torsdag og fredag.

- Ikke så mye som en eneste liten skandale rundt brødrene Gallagher?

- Nei, de var bare hyggelige - både med hverandre og mot oss andre. De gjorde jobben sin. De tok seg også av fansen, sier Pedersen, som fikk inntrykk av at det er Liam som er «urokråka» av gutta. Spøkefuglen fortalte vitser og slengte meldinger i pausene, mens broren, Noel, var mer alvorlig. Han satt for seg selv og klimpret på gitaren i pausene.

Klar for konsert

- Jeg har aldri vært noen stor fan av noe band, men jeg liker Oasis, ja. Jeg skal også på konserten med dem her i Oslo, sier Pedersen.

I løpet av to dager ble de ferdige med bandets nye video, som er ferdig redigert om fjorten dagers tid.

Videoen er spilt inn i et kjøpesenter i Feltham, ikke langt fra flyplassen Heathrow utenfor London. Apparatet rundt innspillingen var større enn ved innspilling av en vanlig norsk spillefilm.

- Det er klart det er ekstra viktig å gjøre det bra når du jobber for en supergruppe, medgir Pedersen, som håper at han har lagt inn en god søknad for videre engasjement. Han har i hvert fall fått mersmak.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer