Norske kollegaer i sorg over Laura (28)

- Vi har mistet henne, hun kommer ikke tilbake, sier Lauras far.

SAVNET: Svenske Laura Rahal (28) bodde og jobbet i Asker, og har samboer der. Hun var på vei hjem fra en jobbreise i Brasil da flyet hennes forsvant over Atlanterhavet. Foto: Privat
SAVNET: Svenske Laura Rahal (28) bodde og jobbet i Asker, og har samboer der. Hun var på vei hjem fra en jobbreise i Brasil da flyet hennes forsvant over Atlanterhavet. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Blant de 228 savnede etter Air France-ulykken i går, er svenske Laura Rahal (28). Rahal har i flere år bodd i Asker i Norge og jobbet for firmaet Hamworthy Gas Systems AS, som har kontor i Asker.

28-åringen var på jobbreise for Hamworthy i Brasil, og skulle hjem da flyet hennes styrtet i Atlanterhavet mandag. Hun etterlater seg en samboer i Asker.

Glad og ambisiøsSvenske Expressen har snakket med Laura Rahals far, Youssef Rahal. Han forteller om sjokket og angsten han opplevde da han leste om det forsvunnede flyet i media.

- Jeg forsøkte å ringe henne, men hun svarte ikke. Så sendte jeg en SMS. Jeg visste ikke hva jeg skulle tro, sier han til avisa.

Farens uro gikk gradvis over i sorg når det sto i avisene at ingen kan ha overlevd flyulykken.

- Jeg må tro at hun kommer tilbake, men jeg forstår samtidig at det er umulig. Vi har mistet henne, hun kommer ikke tilbake, sier Youssef.

Han beskriver dattera si som positivt og godt likt.- Hun var så vennlig, så glad og ambisiøs. Samtidig var hun bevisst og besluttsom, sier faren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer