<strong>FEIL DIAGNOSE:</strong> -  Jeg fikk diagnose demens! I England bekreftet professoren at jeg slett ikke var demens, men hadde en alvorlig nakkeskade, forteller Anders Petersson. Foto: HANS ARNE VEDLOG
FEIL DIAGNOSE: - Jeg fikk diagnose demens! I England bekreftet professoren at jeg slett ikke var demens, men hadde en alvorlig nakkeskade, forteller Anders Petersson. Foto: HANS ARNE VEDLOG Vis mer

Norske leger sa Anders var dement - engelsk professor fant nakkeskade

Anders Petersson (59) er fortvilet. I Norge fikk han diagnose demens. Nå har en engelsk professor konstatert nakkeskade.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRØGSTAD (Dagbladet): Anders Petersson er kjapp i replikken og hoster opp det ene gode gullkornet etter det andre. Til tross for at han sliter med uutholdelige smerter.

Slo hodet i fjell - Det verste var at legene hjemme i Norge mente jeg hadde demens, fordi jeg sleit, sier 59-åringen til Dagbladet.

De siste fem åra har mannen fra Trøgstad i Østfold vært en gjenganger på sykehusene i Norge. Men utallige røntgenbilder har ikke avslørt at noe var galt.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer