Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Norske menn selger sex via nettet

«Robin» (30) fra Oslo sluttet jobben for å prostituere seg på heltid. - Nå tjener jeg opptil 60 000 i måneden for å ligge med velstående damer, sier «Robin». Kundene skaffer han via Internett, i likhet med en mengde norske gigoloer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De mannlig prostituerte går rett på sak. Massasje, eskorte eller sex tilbys i over 400 annonser i en erotisk nettbutikk registrert i Haugesund. Dagbladet har vært innom et titall norske kontaktfora hvor menn åpenlyst selger kroppen sin - til begge kjønn. Robin fra Oslo har lagt ut mobilnummeret sitt på Internett for å få fortgang i sakene.

- Fordelen med nettet er at alt går kjappere. Mange damer kontakter meg på impuls, sier han.

Robin begynte å prostituere seg ved en tilfeldighet ved årsskiftet. Hittil i år har han utført rundt 200 sexoppdrag, og de fleste kundene ringer etter å ha sett nettannonsene hans. I tillegg skaffer han seg nye damebekjentskaper gjennom et kontaktblad. Før slet Robin med økonomien som innehaver av en liten butikk. Nå har han en timelønn på inntil 1500 svarte kroner.

- Jobben er behagelig, den. Så mye sex jeg orker, fleksitid og bra lønn, sier han.

Stive priser

Rogalands Avis etterlyste i mars menn som selger sex til kvinner i Rogaland. 132 svarte i løpet av én uke. Fram til nå har over 500 menn meldt sin interesse per e-post, hvorav 60 viser til prisliste.

Timelønna til de fleste gigoloene begynner på 1000-lappen. Sex koster mellom 1000 til 2000 kroner timen. Vanlig pris for intim massasje er rundt 750 kroner.

De «rimeligste» mennene utfører sex for 750 kroner timen, og er i mindretall. Det viser prisene som oppgis på kontaktstedene på Internett.

Fellestrekk

Det finnes fellestrekk i vrimmelen av nettannonser: Flertallet oppgir bare e-postadressen eller nummeret til en telefonsvarer, aldersgruppen som dominerer er midten av tjueårene til midten av trettiårene, salget retter seg til kvinner så vel som menn, og mange henvender seg til «gavmilde» eller «velsituerte». Mange er uerfarne i bransjen, og Dagbladet har snakket med en rekke menn som annonserte fordi de var nysgjerrige, uten å motta et eneste svar. Andre, derimot, understreker at de er seriøse og viser gjerne til priseksempler.

TIL SALGS: - Det villeste jeg har opplevd, var et par hvor mannen insisterte på å gjøre husarbeid mens jeg hadde sex med kona hans, sier «Robin».
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media