Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Norske Omer (12) på scenen med Jackson

Den norske Michael Jackson-imitatoren Omer Bhatti (12) er blitt venn med sitt idol. Søndag pratet de sammen i to timer på superstjernens hotellrom og i går kveld opptrådte de sammen på scenen i Tunis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Omer Bhatti ble hekta på Michael Jackson allerede da han var to og et halvt år gammel. Han startet å imitere idolet da han var åtte, og har blant annet opptrådt som Jackson på TV3. Omer har en onkel i Tunisia, derfor valgte han dette stedet for å se Jackson under årets konsertturné.

12-åringen fra Holmlia i Oslo sto først i køen - utkledd som Michael Jackson - da superstjernen ankom sitt hotell i Tunis søndag. Folkemassen gikk som vanlig amok da Jackson viste seg, og kortvokste Omer sto plutselig i fare for å bli tråkket ned.

Hotellrommet

- Da Michael Jackson så dette, gikk han og livvaktene bort til Omer, dro han ut av køen og tok ham med seg, sier Shaista Bhatti (18), guttens søster, til Dagbladet.

Passe omtumlet, får vi anta, ble Omer tatt med opp på Jacksons hotellrom.

- Jøssenam, jeg har hørt at det skjer litt av hvert når Jackson inviterer gutter på rommet?

- Bare tull, vi er kjempesinte på pressen som skriver slikt, sier Shaista.

Men også Omers mor, Pia, som er med på turen, ble en smule omtumlet da gutten hennes plutselig forsvant i Jacksons følge.

- Ja, hun fikk noia, men hotelldirektøren fortalte hvor det var blitt av Omer, og mamma fikk hilse på Michael Jackson, hun også.

Invitert til USA

Ifølge Shaista lekte og pratet hennes bror og Jackson sammen i to timer på hotellrommet. Før han gikk, ble Omer invitert til å opptre sammen med superstjernen under to av låtene på gårsdagens konsert i Tunis og til middag med Jackson etterpå.

- Og så er vi invitert hjem til ham på Neverland. Hele familien, sier søsteren.

Hun er nesten like opptatt av Michael Jackson som broren og har lært Omer noen av Jackos vanskelig dansetrinn. Fordi hun går i siste klasse på videregående, hadde hun ikke anledning til å bli med til Tunisia. Men hvis Neverland-invitasjonen står ved lag, så reiser hun også.

- Hvordan tar broren din alt dette, da?

- Dette har vært Omers drøm så lenge han har levd.