Norske Pia er prins Guillaumes kjæreste

Pia Haraldsen (21) kan bli norsk kronprinsesse - i Luxemburg. Hun og prins Guillaume (20) møttes i kronprinsbryllupet, og fant hverandre under prinsessebryllupet. I snart et halvt år skal romansen ha pågått mellom de to, som studerer få mil ifra hverandre i London.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ukebladet Se og Hør skrev i går at dronning Sonjas slektning, Pia Haraldsen, er kjæreste med Luxembourgs tronarving, kronprins Guillaume (20). En britisk fotograf tok bilder av dem hånd i hånd under en shoppingtur i den nordengelske byen Durham i helga. Begge studerer i London, men valgte helga sammen i litt roligere omgivelser.

Hett blått blod

At de to har funnet hverandre, kan de takke to andre «londonere» for, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit. Under kronprinsbryllupet i fjor var både Pia og Guillaume invitert. Pia var gjest sammen med sin mor Jasmin Haraldsen og stefar Karl Otto Haraldsen. Han er dronning Sonjas nevø, og trekker dermed Pia inn i dronningens slekt.

Guillaume kom til bryllupet sammen med sine foreldre, storhertug Henri og storhertuginne Maria Teresa av Luxemburg, og sine besteforeldre Jean og Josephine Charlotte. Guillaumes farmor er for øvrig kong Haralds kusine, og gjør dermed Guillaume til en del av kongens slekt.

Ifølge Se og Hør skal Guillaume ha blitt så betatt av Pia at han under nachspielet på Skaugum under bryllupet ba om telefonnummeret hennes. Men den virkelige romansen skal først ha oppstått da de møttes igjen under Märtha Louise og Ari Behns bryllup i Trondheim.

- Kjempeforelsket

Venner av paret bekrefter overfor Se og Hør at de to er «kjempeforelsket og fullstendig oppslukt av hverandre».

Høye og blonde Pia fra Snarøya utenfor Oslo og den mørke kjekkasen og festløven fra lilleputtstaten Luxemburg fant raskt tonen, og oppholdet i Trondheim skal virkelig ha satt fart på kjærlighetsforholdet.

Etter det Se og Hør erfarer ble de to et par under feiringen i Trondheim og avtalte å møtes igjen i London. I sommer skal de være sammen på Rivieraen, der Luxemburgs kongefamilie har en stor, skjermet eiendom.

Guillaume er eldst av fem søsken og vil når den tid kommer bli statsoverhode i den styrtrike lilleputtstaten. Om norske Pia blir storhertuginne, gjenstår å se...

- Jeg vil ikke kommentere dette på noen måte, sier Pias mor, Jasmin, da Dagbladet ringer. Hun syns det er hyggelig at pressen ringer, men vil verken bekrefte eller avkrefte kjærlighetsryktene.

FORELSKET : Pia Haraldsen møtte Luxemburgs prins Guillaume under kronprinsbryllupet i fjor. Her ses hun ved siden av danske prins Fredrik.