Norske turister vitne til skyting på åpen gate

Dørvakt skutt med to skudd i Tyrkia.

SKUTT MED TO SKUDD: Den tyrkiske dørvakten ble skutt med to skudd. Han kom fra hendelsen med livet i behold. Foto: Thomas Moen
SKUTT MED TO SKUDD: Den tyrkiske dørvakten ble skutt med to skudd. Han kom fra hendelsen med livet i behold. Foto: Thomas Moen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Thomas Moen og kjæresten satt på en fortausrestaurant i Alanya, da ferieidyllen brått ble avbrutt av bråk på en restaurant litt lenger ned i gata ca klokka 16 i dag.

- Vi så tre-fire dørvakter som ble konfrontert av en gjen på sju eller åtte personer. De ble fort høylytte og vi så at det kom noen slag. Plutselig kom det en mann løpende med en pistol. Han avfyrte to skudd mot den ene vakten, forteller Thomas Moen til Dagbladet.no.

Truffet i siden Et av skuddene traff mannen rett i siden, mens det andre var et streifskudd.

- Jeg tok tak i armen på kjæresten min og løp inn i restaurantbygningen for å komme i sikkerhet. Deretter så vi en person som kom sjanglende og satte seg ned på en stol. Det viste seg å være den skutte, sier han. Etter kort tid var politiet på plass og situasjonen roet seg. Dørvakten skal ha kommet relativt bra fra episoden.

Fra de ansatte på restauranten får Moen høre at skytingen angivelig var hevn på for en hendelse dagen i forveien, der en dørvakt banket opp en gjest. Gjesten var angivelig sønn av et medlem av en tyrkisk mafiagruppering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer