Norunn (82) ble slått av tenåring ved sitt eget hjem: - Kom uten forvarsel

- Jeg hørte bråk utenfor.

SLÅTT TIL: Norunn Lemberget (82) ble slått i ansiktet etter en diskusjon med en tenåringsgutt. Reporter: Ralf Lofstad. Video: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

RENA (Dagbladet): - Jeg har bodd på Rena hele livet, og har aldri opplevd noe slikt, sier Norunn Lemberget (82) til Dagbladet.

Norunn og venninna Grethe Vermundsberget (80) er fremdeles rystet etter mandagens dramatiske hendelse ved 82-åringens bolig, midt i Rena sentrum.

På en video som nå er viden spredt på sosiale medier, blir Norunn slått hardt i ansiktet av en tenåringsgutt.

- Jeg hørte bråk utenfor. Siden jeg og en annen har bilen parkert her, var jeg redd for hærverk, så jeg gikk ut. Der sto fire ungdommer som jeg ikke kjente fra før, sier 82-åringen.

Ungdommene etterkom ikke anmodningen. Norunn, som på dette tidspunktet sto innenfor inngangsdøra, gjentok at de måtte fjerne seg.

- «Her har dere ikke noe å gjøre», sa jeg, og fortalte dem at dersom de ikke ville gå, skulle jeg ringe politiet. Da de fremdeles ikke fjernet seg, låste jeg opp døra og gikk ut, forteller 82-åringen.

- Uten forvarsel

På videoen ser man Norunn stå og snakket til en gutt , som plutselig slår henne i ansiktet.

- Jeg gjentok at jeg skulle ringe politiet om de ikke gikk. Da fikk jeg en knyttneve - den kom uten forvarsel, og jeg rakk ikke å reagere, forteller 82-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer