Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Norvald ut av blokka

De siste dagene har Norvald (68) blitt sendt til og fra arresten, og tilbake til gangen igjen. Nå er han kastet ut fra gangen óg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sammen med 68-åringens bror forsøkte Norvalds fetter Norvald Skognes i går å ordne en avtalegiro med banken, slik at leien kunne bli gjort opp og nøkkelen leveres tilbake. Norvald har penger på konto. Han klarer bare ikke å styre sitt eget liv. Han nektet å bli med til banken, dermed var det lite familien kunne gjøre uten verge.

- Norvald ønsker ingen hjelp, sier fetteren.

Ved 20-tida mandag kveld kom politiet og hentet ham for tredje gang siden utkastelsen.

Politiet satte ham av på sosial vakttjeneste ved Legevakta. Her fortalte Nordvald at han ikke skjønte hvorfor politiet hadde kjørt ham dit, avslo å få drosje hjem, og forlot stedet til fots, blid og fornøyd.

- Det kan virke som om det er et gap mellom hans behov og hans evne til å formidle disse behovene. Han hadde ingen talsmenn som kunne gjøre oss oppmerksomme på hans situasjon, sier sosialsjef Per Kristian Dotterud ved sosial vakttjeneste.

UTELIGGER: 68 år gamle Norvald har ikke lenger tak over hodet. Vaktmester Erling Milenius (i bakgrunnen) tar vare på tingene hans.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media