Norway Cup-blotter tatt

Mannen som onanerte i guttedusjen, er en av flere som er anmeldt for blotting og kikking.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Gleden ved å ha kommet til åttendels-finale i årets Norway Cup-turnering ble noe ødelagt for Nest Sotra Smågutter. En voksen kikker kom gjentatte ganger inn i dusjanlegget på campingplassen de bor på under årets Norway Cup-turnering.

Mannen i 30-årene ble først observert ved sanitetsfasilitetene på Oslo fjordcamping mandag. Da skal han angivelig ha gått flere ganger inn og ut av dusj-rommet.

- Det begynte med at han kom inn og spurte guttene om det var ledig. Så stilte han seg i nabodusjen og begynte å onanere, forteller Arnljot Pamer, en av foreldrene som er med på turen.

De unge turneringsdeltagerene ble veldig redde og meldte med en gang fra til sine foreldrene. På tirsdag fulgte derfor flere av de voksne guttene hele dagen, men ingen så noe tegn til kikkeren.

Anholdt av foreldrene

Onsdag dukket han opp igjen, og gjentok prosedyren fra mandag med å spørre om det var en ledig plass. Han beveget seg flere ganger inn og ut av dusjområdet, mens han stirret på guttene. Denne gangen forsvant mannen ganske fort og tre av foreldrene gjennomsøkte plassen uten å finne ham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer