Norway Cup-blotter tatt

Mannen som onanerte i guttedusjen, er en av flere som er anmeldt for blotting og kikking.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Gleden ved å ha kommet til åttendels-finale i årets Norway Cup-turnering ble noe ødelagt for Nest Sotra Smågutter. En voksen kikker kom gjentatte ganger inn i dusjanlegget på campingplassen de bor på under årets Norway Cup-turnering.

Mannen i 30-årene ble først observert ved sanitetsfasilitetene på Oslo fjordcamping mandag. Da skal han angivelig ha gått flere ganger inn og ut av dusj-rommet.

- Det begynte med at han kom inn og spurte guttene om det var ledig. Så stilte han seg i nabodusjen og begynte å onanere, forteller Arnljot Pamer, en av foreldrene som er med på turen.

De unge turneringsdeltagerene ble veldig redde og meldte med en gang fra til sine foreldrene. På tirsdag fulgte derfor flere av de voksne guttene hele dagen, men ingen så noe tegn til kikkeren.

Anholdt av foreldrene

Onsdag dukket han opp igjen, og gjentok prosedyren fra mandag med å spørre om det var en ledig plass. Han beveget seg flere ganger inn og ut av dusjområdet, mens han stirret på guttene. Denne gangen forsvant mannen ganske fort og tre av foreldrene gjennomsøkte plassen uten å finne ham.

Men han var tydeligvis ikke ferdig med kikkingen, for en time senere dukket han opp igjen og ble da anholdt av en av foreldrene. Etter en kort samtale viste det seg at mannen ikke hadde noe god forklaring på hvorfor han befant seg på campingplassen.

- Han påsto at han likte å benytte seg av de sanitære fasilitene på stedet etter at han hadde gått tur i området. Men han var helt tørr i håret, dessuten er ikke dusjanlegget noe særlig å skryte av. Han fortalte også at han hadde mange barndomsminner herfra så han likte å sitte og se utover, men det er ingenting å se på utenfor dusjområdene.

Mannen ble innbragt til Manglerud politistasjon 00.25 i natt og er nå siktet for blotting.

- Jeg kan bekrefte at vi har pågrepet en person som har oppført seg underlig i forbindelse med dusjavdelingen ved Oslo fjordcamping hvor han har vist interesse for mindreårige gutter, sier førstebetjent Kai Jahnsen ved Manglerud politistasjon.

Utsteder bortvisningsvedtak

Ifølge politiet har det kommet inn flere anmeldelser for blotting og kikking under årets turnering. I natt ble en annen mann i 30-årene arrestert for kikking og det foreligger også en tidligere anmeldelse på en tredje person.

- Norway Cup trekker til seg en del mennesker med den type interesser. Det foregår som oftest på de stedene hvor det er snakk om overnatting, som skoler og campingplasser. Vi jobber aktivt for å forebygge det og har vakter utplassert på Ekebergsletta under hele turneringen. Det er folk som har blitt bortvist fra stedet på grunn av de etterrettningsopplysningene vi sitter på, forteller Jahnsen.

Den ansvarlige for Oslo fjordcamping, Malte Johansson, sier at dette er første gangen noe slikt har skjedd på hans campingplass.

- Jeg har aldri hørt noe om dette tidligere, så det kom som et stort sjokk for oss, sier Johansson til Dagbladet.no.

Oslo fjordcamping er fullbooket under Norway Cup og det bor mellom 600 og 700 mennesker der for øyeblikket.

- Dette var en ubehagelig opplevelse som gjorde guttene veldig engstelig, så vi er veldig glad for av vi fikk tatt han, sier Pamer.

<B>TILTREKKER PEDOFILE:</B> Norway Cup og Ekebergsletta trekker hvert år til seg blottere og kikkere.