Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Norway Cups beste sjekketriks

500 elleville Norway Cup'ere slo seg løs på diskotek i Oslo i kveld. Her er spillernes beste sjekketriks.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er så mye fine damer her, kommer det i et sukk fra Roger Tysse (13). Sammen med lagkameratene Lasse Carlsen (14), Kenneth Grimstad (13) og Freddy Carlsen (12) fra Fotlandsvåg IL er han på Norway Cup-disco i Oslo sentrum. Det er ikke tvil om at gutta storkoser seg. Etter to tap og en uavgjort er gutta slått ut av turneringa, men på ingen måter nede for telling.

- Det er nå Norway Cup begynner. Dette er nesten like gøy som å spille fotball, sier Lasse og får støtte av kompisene.

Gutta fra Fotlandsvåg har tenkt nøye gjennom hvordan de skal få kontakt med jentene. Ingen av gutta har kjæreste - ikke ennå. Men sjekketriksene kommer raskt. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene.

Her guttas beste sjekketriks:Jentene fra Klepp var også på plass i Oslo sentrum i kveld. dessverre kom de litt for seint til å slippe inn på Norway Cup-diskoteket. Der var det allerede fullt.- Vi har vært litt rundt foreløpig. Etterpå skal vi spise is og kose oss, sier Siv-Elise Friestad som fyller 15 år i dag. Tidligere på kvelden scoret hun vinnermålet mot Holmestrand i åttendedelsfinalen.Siv Elise er den eneste av Klepp-jentene som Dagbladet.no snakket med i kveld som har kjæreste. Hun har et originalt sjekketriks:- Det kan lønne seg å starte med å krangle. Jeg og kjæresten min, Bjarte, kranglet og var litt uvenner før vi ble sammen, sier Siv-Elise. Kjæresten Bjarte spiller på Klepps guttelag som også er klar for kvartfinale.Er det noen kjekke gutter her da?- Det kryr av kjekkaser på Norway Cup, sier jentene nærmest i kor.Her jentenes beste sjekketriks:Etter tredje kveld med Norway Cup-disko på utestedet Broadway i Oslo sentrum er Club Manager Ole Sørlie strålende fornøyd.

- Dette har gått veldig bra. Vi frykter alltid at det kan bli bråk, men vi gjør alt vi kan for å forhindre det. Det kryr av vakter her inne. Hvis noen er ute etter bråk er det rett ut. Foreløpig har det ikke en gang vært slagsmål her inne, sier Sørlie.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media