NYE TRUSLER: Anne Sissel Skånvik i Norwegian mener det nye samarbeidet bare fører til å forsterke konflikten.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
NYE TRUSLER: Anne Sissel Skånvik i Norwegian mener det nye samarbeidet bare fører til å forsterke konflikten. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpixVis mer

Norwegian: - Retter all oppmerksomheten mot nye trusler

Mener ikke et større streikesamarbeid vil løse konflikten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Nå svarer Norwegian på Parats nye trekk i streikekonflikten. De mener oppmerksomheten rettes mot nye trusler, og at man heller burde brukt tiden på å finne en løsning på konflikten.

Nordiske fagforeninger er i dag i Oslo for å diskutere et større streikesamarbeid mot Norwegian. Pilotene ønsker å holde Norwegians fly på bakken under streiken.

Å lamme Norwegian totalt er et alternativ for fagforeningene, hvis ikke partene kommer overens.

Fram til nå i dag har ikke Norwegian kommentert pilotenes nye trekk i konflikten. Men de har hele tiden avvist at de driver streikebryteri.

Klokken halv tre, skrev kommunikasjonsdirektør i Norwegian, Anne Sissel Skånvik, dette i en tekstmelding til Dagbladet:

«Vi synes det ville vært en mer konstruktiv tilnærming å bruke tiden på å søke og løse konflikten og komme til enighet fremfor å rette all oppmerksomheten mot nye trusler om å ramme selskapet og alle ansatte enda sterkere.»

Informasjonssjef i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen, sa tidligere i dag til Dagbladet at en utvidelse av sympatistreiken ikke vil bidra til noe konstruktivt i konflikten

- Vi synes det er oppsiktsvekkende at disse fagforeningene er så lite opptatt av å trygge arbeidsplassene, ikke minst for egne medlemmer, påpeker Sandaker-Nielsen i tekstmeldingen.