<strong>HADDE EN PROBLEMATISK JULI:</strong> Flyselskapet Norwegian. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
HADDE EN PROBLEMATISK JULI: Flyselskapet Norwegian. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix Vis mer

Norwegian: 6000 forsinkelser og 170 kanselleringer i juli

Mangel på egne fly og piloter fører til en rekke kanselleringer og forsinkelser for Norwegian. I juli hadde de 6000 forsinkelser og 170 kanselleringer. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Vi er selvfølgelig ikke fornøyd med verken regulariteten eller punktligheten vi har hatt i juli. Nå må vi sette oss ned å se på hvor det har gått galt i sommer. Det har vært for mange lange forsinkelser og kanselleringer, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til Dagens Næringsliv.

De 6000 forsinkelsene er fordelt mellom Norwegian og datterselskapet. Ifølge FlightStats hadde Norwegian Air Shuttle totalt 9986 flyginger i juli.

27,7 prosent av disse var forsinket med i gjennomsnitt 45,7 minutter.

Det irske datterselskapet Norwegian Air International, hadde totalt 8742 flyginger. 35,4 prosent av disse var forsinket med i gjennomsnitt 49,7 minutter, og ble Europas tredje mest forsinkede flyselskap i juli.

Dermed hadde Norwegian omtrent like mange og like lange forsinkelser som i 2016, da de også manglet piloter, skriver Dagens Næringsliv.

Også SAS har blitt forsinket i sommer. 22,4 prosent av samtlige 22.603 registrerte flyginger var forsinket med i gjennomsnitt 38,1 minutter.

Finske Finnair var det mest punktlige flyselskapet i Europa.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer