Norwegian-ansatte: - Vi er bekymret for sikkerheten

Norwegian fjernet hjertestarter og akutt-medisin under lånte slovakiske piloter. 

- USERIØS OPPLÆRING, INGEN HJERTESTARTER OG ALLTID FORSINKET: Tvangsutleide kabinansatte er bekymret for sikkerheten under de slovakiske reglene. Etter at Dagbladet var i kontakt med Norwegian, har flyselskapet innstallert hjertestartere. Foto: Johan Nilsson/ NTB scanpix
- USERIØS OPPLÆRING, INGEN HJERTESTARTER OG ALLTID FORSINKET: Tvangsutleide kabinansatte er bekymret for sikkerheten under de slovakiske reglene. Etter at Dagbladet var i kontakt med Norwegian, har flyselskapet innstallert hjertestartere. Foto: Johan Nilsson/ NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Flyselskapet har inngått såkalte "damplease" leieavtaler, der Norwegian stiller med fly og kabinansatte og det slovakiske selskapet Go2Sky stiller med piloter.

I sommer skal 27 av Norwegians kabinansatte jobbe under de slovakiske pilotene. Etter det Dagbladet erfarer skal minst 18 av disse blitt leid ut mot sin egen vilje.

- Vi har protestert høylytt og en har sagt opp i protest, sier er en av de tvangsflyttede Norwegian-ansatte, som ønsker å være anonym i frykt for å miste jobben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer