BEKREFTER INTERESSE: Norwegian mottar stadig henvendelser fra interessenter angående aksjekjøp og annet samarbeid, men noe konkrete avtaler er ikke gjort. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
BEKREFTER INTERESSE: Norwegian mottar stadig henvendelser fra interessenter angående aksjekjøp og annet samarbeid, men noe konkrete avtaler er ikke gjort. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpixVis mer

Norwegian bekrefter interesse fra flere hold

Fra flere aktører som er interessert i aksjekjøp eller andre former for samarbeid.

I en børsmelding opplyser flyselskapet Norwegian at de har fått henvendelser fra flere aktører som er interessert i aksjekjøp eller andre former for samarbeid.

Det er i en børsmelding som omhandler utviklingen i selskapets aksjeemisjon at Norwegian oppdaterer om interessen rundt selskapet, skriver E24.

«Selskapet har mottatt henvendelser fra en rekke parter som har uttrykt indikativ og foreløpig interesse for aksjekjøp, sammenslåing, strukturelle transaksjoner, finansiering av konsernet og varierende former for operasjonelt og finansielt samarbeid», skriver Norwegian i børsmeldingen.

Det understrekes at interessen har vært foreløpig med mange forbehold.

Norwegian skal hente 1,5 milliarder kroner i emisjonen.

Norwegian-aksjen har gått noe opp og ned på hovedindeksen hos Oslo Børs mandag, men lå mandag ettermiddag opp med 1,32 prosent.