Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Norwegian betaler erstatning til flypassasjerer

Ber øvrige passasjerer ta kontakt.

BETALER: En svensk familie fåt erstatning etter en forsinkelse på en flygning mellom Stockholm og Bangkok i februar i fjor. Selskapet ber øvrige passasjerer ta kontakt.
Foto: Darrin Zammit Lupi / Reuters / NTB scanpix
BETALER: En svensk familie fåt erstatning etter en forsinkelse på en flygning mellom Stockholm og Bangkok i februar i fjor. Selskapet ber øvrige passasjerer ta kontakt. Foto: Darrin Zammit Lupi / Reuters / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norwegian betaler en svensk familie 2.400 euro i erstatning etter en forsinkelse på en flygning mellom Stockholm og Bangkok i februar i fjor. Selskapet ber øvrige passasjerer ta kontakt.

Ifølge forbrukerrettsorganisasjonen TRS Travelright gjør erstatningen at flyselskapet unngår at saken blir prøvd i svensk rett.

Norwegian hevder selv at den tekniske feilen som førte til forsinkelsen på 16 timer, var utenfor selskapets kontroll, og at de dermed ikke skulle trenge å betale passasjerene erstatning.

TRS representer 59 andre passasjerer på samme flygning. Norwegian ber om at disse tar kontakt direkte med flyselskapet.

- Vi kommer til å se på dette, det er mulig de får samme beløp, sier informasjonssjef Charlotte Holmbergh Jacobsson i Norwegian Sverige til TT.

Beløpet tilsvarer i overkant av 21.000 norske kroner.

(NTB)