MISFORNØYD: Stine Cassandra Pollen (22) har sendt klage til Norwegian etter en flyreise fra New York til Oslo 20. mars. Hun mener Norwegian overskjenket en passasjer. Foto: Cornelius Poppe/NTB Scanpix/Privat
MISFORNØYD: Stine Cassandra Pollen (22) har sendt klage til Norwegian etter en flyreise fra New York til Oslo 20. mars. Hun mener Norwegian overskjenket en passasjer. Foto: Cornelius Poppe/NTB Scanpix/PrivatVis mer

- Norwegian bør ta hensyn til at folk ikke har lyst å sitte med en dritings mann ved siden av seg

Stine (22) har sendt klage til flyselskapet. Hun hevder Norwegian overskjenket en mann som ble ubehagelig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fredag 20. mars reiste Stine Cassandra Pollen og kjæresten hennes fra New York til Oslo med Norwegian.

Ved siden av paret satt en mann som Pollen hevder ble mer og mer vanskelig og ubehagelig etter som han fikk i seg «fire, fem øl og 6-8 småflasker med whiskey».

22-åringen har skrevet om hendelsen på bloggen sin, og beskriver en tydelig beruset medpassasjer som gjorde stadig mer ut av seg etter som timene i lufta gikk.

Mektig irritert Pollen hevder mannen var mye på vandring inne i flyet, slo jenter som sto i do-kø på rumpa og klasket kjæresten hennes og mannen på raden ved siden av i hodet med et pledd.

- De ansatte gikk forbi flere ganger og stoppet opp fordi de så hvordan han oppførte seg. Men det var ingen som kom for å si at han måtte roe seg ned eller spørre oss om det gikk bra, forteller Stine Pollen.

Mot slutten av flyturen var kjæresten hennes, som skal ha blitt holdt våken av den berusede mannen hele flyturen, mektig irritert.

Ifølge Pollen skal kjæresten hennes ha dyttet ned hånden til den berusede mannen da han skal ha forsøkt å slå til ham.

- De ansatte kom og lurte på hva som foregikk. Vi sa i fra at mannen var ganske full, og spurte dem hvorfor de hadde servert ham så mye alkohol. Det fikk vi ikke noen respons på. Flyverten sa at han skulle si fra til piloten, så gikk han.

Hentet av politi Flyverten kom tilbake og sa at politiet ville komme om bord så fort flyet hadde landet.

Gardermoen politistasjon bekrefter overfor Dagbladet at de rykket ut til Norwegians New York-fly som landet på Gardermoen lørdag 21. mars.

- Vi rykket ut på en melding om krangel om bord på Norwegian-flyet, sier vaktleder Tommy Lorentzen til Dagbladet. Hendelsen ble ikke betraktet å være særlig alvorlig. Flyselskapet ønsket ikke å anmelde forholdet, opplyser politiet.

Ifølge Stine Pollen hadde politiet spurt kjæresten hennes om han ønsket å anmelde forholdet. Det gjorde han ikke.

Hun har imidlertid sendt en skriftlig klage til Norwegian, som hun mener slett ikke gjorde jobben sin.

- De burde ta litt hensyn til at det sitter folk som ikke har lyst til å sitte med en dritings mann ved siden av seg i flere timer. Det burde virkelig ikke være nødvendig at politiet må bryte inn fordi en person har laget kvalm etter et altfor stort alkoholinntak, sier hun.

- Beklager Presseansvarlig Daniel Kirchhoff i Norwegian sier han ikke har detaljer om denne konkrete saken, men at flyselskapet vil undersøke situasjonen nærmere i forbindelse med behandlingen av klagen fra Stine Pollen.

- Vårt personell er trent i å håndtere vanskelige situasjoner og vurdere passasjerers fysiske- og psykiske tilstand. I Norwegian er vi opptatt av at alle passasjerer skal ha en god opplevelse om bord, og beklager virkelig hvis noen ikke har hatt det. 

- Vi anbefaler alltid passasjerer å ta kontakt med oss skriftlig hvis det er noe man vil gjøre oppmerksom på i forbindelse med en flygning, skriver Kirchhoff i en epost til Dagbladet.