- Norwegian-crew utsatt for væpnet ran i Argentina

Ranet skal ha skjedd med skytevåpen i nærheten av det faste hotellet selskapet bruker i Buenos Aires. Nå skal flere andre flyselskaper undersøke sikkerhetsrutinene ved hotellet.

BEKREFTER: Norwegian startet flgvninger til Buenos Aires i fjor. Her er avtroppende Norwegian-sjef Bjørn Kjos under en innvielse av de nye Norwegian-rutene i Argentina i mars 2018. 
Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix
BEKREFTER: Norwegian startet flgvninger til Buenos Aires i fjor. Her er avtroppende Norwegian-sjef Bjørn Kjos under en innvielse av de nye Norwegian-rutene i Argentina i mars 2018. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Flere Norwegian-ansatte skal ha blitt utsatt for væpnet ran i Buenos Aires. Norwegian bekrefter overfor Dagbladet at «en hendelse» fant sted på det aktuelle stedet og tidspunktet.

Skytevåpen

Ranet skal ha skjedd lørdag morgen lokal tid, utenfor det faste hotellet hvor personalet overnatter i forbindelse med flygninger til den argentinske hovedstaden. Det var Paddle Your Own Kanoo, en informasjonsside for kabinpersonale, som skrev om hendelsen.

Ranet ble ifølge nettsida utført med skytevåpen, enten mens de Norwegian-ansatte var på vei fra hotellet og inn i en shuttlebuss til flyplassen, eller på en litt annen kant av byen. Én person skal ha blitt sendt til sykehus for sjekk.

Det meldes om flere gjerningspersoner, og lokalt politi etterforsker ifølge nettsida saken - men det er ikke kjent om noen er identifisert eller pågrepet.

- Vi kan bekrefte at noen av våre kabinansatte ble utsatt for en hendelse i Buenos Aires, skriver Astrid Mannion-Gibson, talsperson i Norwegian, i en e-post til Dagbladet.

Følges opp

Flyselskapet vil ikke kommentere hendelsesforløpet, men skriver videre at de følger opp ansatte og samarbeider tett med lokale myndigheter og politi. Norwegian uttaler at «dette er nå en politisak, og vi kommenterer ikke saken ytterligere».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer