Norwegian Dreamliner-fly er over tre og en halv time forsinket

- Passasjerene er veldig irriterte.

BLE STÅENDE: Et Norwegian Dreamliner-fly som skulle lette fra Gardermoen klokka 18.00 i dag ble hele tre og en halv time forsinket. Foto: Privat
BLE STÅENDE: Et Norwegian Dreamliner-fly som skulle lette fra Gardermoen klokka 18.00 i dag ble hele tre og en halv time forsinket. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Et Norwegian Dreamliner-fly som skulle lette fra Gardermoen klokka 18.00 i dag er så langt hele tre og en halv time forsinket.

Passasjerer Dagbladet har snakket med forteller at det ble satt inn et erstatningsfly, men at dette ble stående i flere timer på Gardermoen.

- Bangkok-flyet som skulle til Arlanda fikk problemer med dokumentasjonen, altså papirene. Flyet skulle videre til Oslo, men da det kom til Gardermoen måtte man bytte en ventil, sier informasjonssjef hos Norwegian, Åsa Larsson til Dagbladet om forsinkelsen.

- Nå skal flyet gå 21.30, altså tre timer forsinket, fortsetter Larsson.

Irriterte passasjerer Men passasjerer Dagbladet har snakket med forteller at passasjerene per SMS nå har fått melding om at flyet er ytterligere et kvarter forsinket, og at forventet avgang er 21.45.

- Flyet skulle gått klokka 18.00. Det første flyet fikk teknisk feil. Derfor ble det sendt et erstatningsfly fra Stockholm. Da erstatningsflyet kom hadde også dette teknisk feil, og vi måtte vente enda lenger, sier en passasjer til Dagbladet.

Også Hegnar.no skriver at det er to ulike Dreamliner-fly som har stått på bakken, men pressekontakt hos Norwegian sier til avisa at hun ikke er kjent med at begge Norwegians Dreamlinere nå står på Gardermoen med teknisk feil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer