STÅR FAST: Et Norwegian-fly fra Los Angeles skulle etter planen tatt av mot Oslo for to døgn siden. Arkivfoto: Hans Arne Vedlog/Dagbladet.
STÅR FAST: Et Norwegian-fly fra Los Angeles skulle etter planen tatt av mot Oslo for to døgn siden. Arkivfoto: Hans Arne Vedlog/Dagbladet.Vis mer

Norwegian-fly fra Los Angeles to døgn forsinket

Strandet i Los Angeles.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Er du strandet i Los Angeles? Kontakt oss på 2400@db.no eller ring (00 47) 24 00 00 00.

300 passasjerer som skulle vært med et Norwegian-fly fra Los Angeles til London onsdag kveld lokal tid, sitter fortsatt strandet på flyplassen i USA. Ny avgangstid er 22.30 norsk tid fredag kveld.

Passasjerer må sove på flyplassen fordi det nesten ikke er hotellrom å oppdrive, skriver NBC. Det ble oppdaget en teknisk feil på Dreamliner-flyet da alle passasjerene var om bord, og de ble sittende i fire timer før de fikk gå av flyet igjen.

- De må bli mer profesjonelle og forbedre kommunikasjonen sin, sier britiske Adriana Garcia, som skulle fly med Norwegian for første gang.

Norwegian forklarer at det er vanskelig å skaffe hotellrom fordi president Barack Obama var på besøk i Los Angeles.

- Det er utrolig dumt for passasjerene. Jeg forstår at det er frustrerende å ikke ha et sted å sove, sier pressekontakt Charlotte Holmbergh Jacobsson i Norwegian til TV 2.

Hun forteller at de tekniske problemene ble oppdaget tett opp mot avgang.

Passasjerene ble tilbudt 170 dollar - like over 1 000 norske kroner - i kompensasjon hvis de ordnet hotellrom på egen hånd.

(NTB)