Norwegian:

Norwegian-fly med do-trøbbel

En Norwegian-flyging til Málaga måtte lørdag kveld foreta en ikke-planlagt landing som følge av do-trøbbel om bord på flyet.

DO-TRØBBEL: Problemer med toalettene om bord på et Norwegian-fly tvang en flygning fra Oslo til Malaga til å foreta en ikke-planlagt landing i Bilbao. Foto: Flightradar
DO-TRØBBEL: Problemer med toalettene om bord på et Norwegian-fly tvang en flygning fra Oslo til Malaga til å foreta en ikke-planlagt landing i Bilbao. Foto: Flightradar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kveld måtte Norwegians flyging DY1804 fra Oslo til Málaga, sør i Spania, foreta en ikke-planlagt landing i Bilbao, helt nord i landet.

Det bekrefter Norwegian overfor Dagbladet.

- Av tekniske årsaker måtte flyet foreta en ikke-planlagt landing, sier pressekontakt Eline Skari til Dagbladet.

Helt konkret er det et problem med toalettene om bord på flyet, forteller Skari.

Må vente på undersøkelser

Flyet tok av fra Oslo Lufthavn Gardermoen like etter klokka 15.00. Etter planen skulle det lande i Málaga klokka like etter klokka 19.00.

I stedet måtte flyet landet i Bilbao like etter klokka 18.00.

Der må passasjerene om bord på flyet vente til teknikere har undersøkt - og eventuelt reparert - toalettene, ifølge Skari.

- Vi estimerer at inspeksjonen av toalettene vil ta om lag en halv time, sier Skari til Dagbladet i 18.25-tida.

Håper på snarlig løsning

Ifølge nettstedet Flightradar, hvor man kan overvåke flygninger over hele verden, tok Norwegian-flyet av fra Bilbao igjen rundt klokka 19.00.

Etter en time og ti minutter over det spanske fastlandet, landet flyet i Malaga rundt klokka 20.10.

- Vi håper selvfølgelig at passasjerene vil komme seg av gårde til sitt endelige reisemål så fort som mulig, sa Norwegians pressekontakt Skari i 18.25-tida.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer