Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Norwegian-fly nødlandet med én motor i Ålesund

Like før klokka 17 rykket politiet ut til Vigra lufthavn, hvor en Boeing-maskin måtte returnere en halvtime etter letting.

Nødetatene rykket ut til Vigra lufthavn tirsdag ettermiddag, da en flymaskin foretok en nødlanding på Vigra lufthavn med én motor.

Politiet bekrefter til Dagbladet at flyet måtte nødlande.

Måtte snu

- Det er en Boeing - ut fra det jeg ser er det en Norwegian-maskin som måtte returnere. Det skal ha lettet 16.35, sier operasjonsleder Tor André Gram Franck i Møre og Romsdal politidistrikt.

Politiet var i kontakt med Avinor, og var på plass med politi, flyplass- og lokalt brannvesen.

Flyet landet uten politiet til hjelp, opplyser operasjonslederen.

Teknisk feil

Presseansvarlig for Norwegian, Charlotte Holmberg, forteller til Dagbladet at det aktuelle Norwegian-flyet fikk en indikasjon på en teknisk feil.

- Derfor vendte det tilbake til Ålesund for en teknisk sjekk, sier Holmberg, som per nå ikke har mer informasjon om hva den tekniske feilen var.

Hun forteller at det da dreier seg om en sikkerhetslanding, ikke en nødlanding, som var begrepet flyplassen selv brukte overfor Dagbladet.

- Vi kommer til å forsøke å få passasjerene på vei videre så fort som mulig, sier Holmberg videre.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media