Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Norwegian-fly oppdaget teknisk feil i lufta

Passasjerflyet som skulle til Barcelona måtte snu.

MÅTTE SNU: Et Norwegian-fly på vei til Spania måtte snu og lande på Oslo lufthavn da de oppdaget en teknisk feil. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
MÅTTE SNU: Et Norwegian-fly på vei til Spania måtte snu og lande på Oslo lufthavn da de oppdaget en teknisk feil. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 173 passasjerer ble nødt til å returnere til Oslo lufthavn etter at det ble oppdaget en teknisk feil på flyet som skulle ta dem til Spania og Barcelona.

Kunne fortsatt - Flyet kunne flydd hele veien, men grunnen til at vi snudde var fordi vi hadde flere teknikere på bakken i Oslo, forteller kommunikasjonsrådgiver Astrid Mannion i Norwegian til Dagbladet.

Hun kjenner ikke til detaljene i hva slags teknisk feil det dreier seg om, men det skal ikke ha vært store feilen.

Henter fly fra Spania Det opprinnelige flyet hadde avgang 10.15 fra Oslo lufthavn, men måtte dermed vente på at et annet fly skulle bli sendt fra Spania. Dette flyet skal ha avgang klokken 17.10.

På spørsmål om hvorfor ikke passasjerene bare kunne blitt fløyet til Spania og det nye flyet kunne blitt tatt i bruk derifra, svarer Norwegian at flyet med teknisk feil raskere kunne bli satt i stand i Norge.

- Det var den avgjørelsen som ble tatt og det var nok den beste avgjørelsen, for det hadde nok påvirket enda flere dersom vi hadde valgt å fly ned dit, sier Mannion.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media