MÅTTE SNU OG LANDE:  Dreamlineren på vei til Bangkok måtte snu og lande i Polen på grunn av en voldelig passasjer om bord. Foto: Tipser
MÅTTE SNU OG LANDE: Dreamlineren på vei til Bangkok måtte snu og lande i Polen på grunn av en voldelig passasjer om bord. Foto: TipserVis mer

Norwegian-fly på vei til Bangkok måtte lande på grunn av voldelig passasjer

Kom ikke lenger enn til Polen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Dreamliner-flyet tok av fra Gardermoen klokka 13.35 i ettermiddag og var på vei til Bangkok, men måtte stoppe i Warszawa.

Grunnen var en voldelig nordmann om bord.

- Det var en voldelig passasjer om bord på flyet. En som oppførte seg voldelig. Så da vi var over Ukraina, så bestemte kapteinen seg for å snu og lande i Warszawa, sier Norwegians pressetalsmann Julius Støback til Dagbladet.

- Var aggressiv Det var VG som først omtalte saken. Dagbladet har snakket med en av passasjerene om bord på flyet, som forteller at stemningen begynte å bli ganske ubehagelig.

- Mannen gikk fram og tilbake i flyet og var ute og vandret. Han maste om å ha få mer alkohol og ble vel mer og mer utålmodig. Han var ganske aggressiv, sier passasjeren til Dagbladet.

De fikk først beskjed om at det var en teknisk feil på flyet, og at de måtte snu.

- Prøvde å roe ham ned Norwegian opplyser at mannen oppførte seg voldelig, men ifølge passasjeren skadet ikke mannen noen.

- Det var noen her som hadde sittet ved siden av ham og de hadde vel bare jattet med og prøvd å roe ham ned. Han virket ganske beruset, sier passasjeren til Dagbladet.

Politiet ventet utenfor da flyet landet i den polske hovedstaden.

- Han er overlatt til polsk politi. De avgjør om han skal pågripes. Flyet er tanket opp og skal ha av igjen nå så snart som mulig, sier Støback i Norwegian rundt klokka 19.

Flyet var over Ukraina, da det bestemte seg for å snu.

- Vi flyr over Vest-Ukraina, som alle andre. Der har luftrommet aldri vært stengt. Det er derimot luftrommet over Øst-Ukraina, sier Støback til Dagbladet.

• Har du bilder eller informasjon? Tips oss på MMS/SMS til 2400 eller mail til 2400@dagbladet.no!

KOM IKKE LENGER:  Da de var over Ukraina, besluttet kapteinen at de måtte snu på grunn av den voldelige passasjeren. Foto: Tipser
KOM IKKE LENGER: Da de var over Ukraina, besluttet kapteinen at de måtte snu på grunn av den voldelige passasjeren. Foto: Tipser Vis mer