TRUFFET AV LYNET: Et av Norwegians fly ble truffet av lynet fredag ettermiddag. Illusrasjonsfoto: Morten Holm / SCANPIX .
TRUFFET AV LYNET: Et av Norwegians fly ble truffet av lynet fredag ettermiddag. Illusrasjonsfoto: Morten Holm / SCANPIX .Vis mer

Norwegian-fly truffet av lynet

- Skremmende opplevelse, sier passasjer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Et Norwegian fly ble fredag ettermiddag truffet av et lynnedslag da det befant seg i luften. Flyet var på vei fra Gardermoen til Paris.

- Jeg kan bekrefte at et av våre fly ble truffet av et lyn fredag ettermiddag, sier markedsdirektør i Norwegian, Åste Braathen til Dagbladet.no.

- Man så plutselig en stor flamme og så smalt det ved høyre vinge. Dette skjedde da vi var cirka ti minutter fra flyplassen i Paris, forteller en av passasjerene til Dagbladet.no

Hun satt rett ved vingen som ble truffet av lynet.

- Det smalt høyt og det så ut som det var en eksplosjon i motoren. Flere passasjerer ble redde. Det var en veldig skremmende opplevelse, forteller hun videre.

Åste Braathen i Norwegian forteller at lynnedslaget ikke skadet flyet på noe vis, og at det landet på helt normal måte i Paris.

- Dette er sånn som skjer av og til, og som regel er det ikke farlig, sier hun.