Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Norwegian flyr i strupen på SAS

Bjørn Kjos overser Dreamliner-problemene og går til angrep på SAS i Norge. SAS svarer og drar til på andre ruter.

 Til angrep:  Både SAS og Norwegian øker tilbudet i Norge. Foto: Morten Holm / SCANPIX
Til angrep: Både SAS og Norwegian øker tilbudet i Norge. Foto: Morten Holm / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): Nå skal Norwegian sprenge ut konkurrentene fra fem prioriterte ruter innlands, skriver Finansavisen.

- Vi opplever at etterspørselen etter flere avganger på de mest trafikkerte innenriksrutene i Norge er god, og øker derfor frekvensen for å kunne tilby de reisende enda større fleksibilitet, sier informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til avisen.

I fjor økte ikke Norwegian antallet flyvninger på sine fem nye satsningsruter. Men i år trapper konsernsjef Bjørn Kjos frekvensen på mer enn strekningen mellom Oslo og Trondheim.

Fra Oslo skal det gå 15 prosent flere avganger til Bergen. Stavanger får 18 prosents økning. De nordnorske flyplassene i Tromsø og Evenes har i dag ikke store Norwegian-besøket, men i 2014 trappes det opp med 20 og 25 prosent, skriver Finansavisen.

SAS svarer SAS kommer med sine trafikktall fredag. Nye satsninger står også på programmet. Fra Oslo er det særlig Kirkenes, Molde og Tromsø hvor det skal sendes flere fly, henholdsvis en prosentvis økning på 23, 17 og 15 prosent.

- Det at vi blir utsatt for konkurranse er ikke noe nytt - det blir vi hver dag, det. Vi vil fortsette å jobbe med vårt tilbud, sier pressekontakt Tormod Sandstø i SAS til Finansavisen.

Flere nyheter Norwegian vil ha så mange klager de kan få
Meglerhus: Selg aksjen!
Investorlegende kjøper forhatt aksje