SOM VANLIG FRA LØRDAG:  Et fly fra Norwegian går inn for landing på Gardermoen. Resten av denne uka er det 38 innstilte fly hver dag til og med fredag. Foto: Erlend Aas, NTB Scanpix.
SOM VANLIG FRA LØRDAG: Et fly fra Norwegian går inn for landing på Gardermoen. Resten av denne uka er det 38 innstilte fly hver dag til og med fredag. Foto: Erlend Aas, NTB Scanpix.Vis mer

Norwegian flyr som normalt igjen fra lørdag

Hver dag fram til fredag: 38 innstilte flygninger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hver dag denne uka har Norwegian valgt å innstille 38 flygninger.

Streiken i Norwegian ble avblåst mandag, men faren for storkonflikt førte til en så alvorlig salgssvikt at flyselskapet kansellerer nærmere 190 avganger denne uka. Mandag ble 35 flygninger innstilt.

Tirsdag og resten av uka er tallet 38.

Det er stort sett innenlandsruter med høy avgangsfrekvens som er rammet.

Normalt fra lørdag - Fram til fredag kommer disse flygningene til å være kansellert, men fra lørdag vil rutene gå som normalt, sier informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen til NTB.

Han legger ikke skjul på at kanselleringene er uheldig for dem som blir berørt, men sier situasjonen gjorde at flyselskapet ikke hadde noe alternativ.

- Alle passasjerene som er blitt berørt, fikk informasjon om dette forrige uke og ble booket om til neste avgang. I de aller fleste tilfellene dreier det seg om avganger som går maksimalt to timer seinere, sier Sandaker-Nielsen.

Norwegian har over 3 000 flygninger i uka. Sånn sett er antallet kanselleringer relativt beskjedent, spesielt i lys av den kraftige ordresvikten trusselen om storstreik medførte, mener Sandaker-Nielsen.

(NTB).