FRYKTER KANSELLERINGER: Flyselskapet Norwegian frykter kanselleringer til Spania i morgen. SAS har allerede kansellert flere fly. Foto Truls Brekke/Dagbladet
FRYKTER KANSELLERINGER: Flyselskapet Norwegian frykter kanselleringer til Spania i morgen. SAS har allerede kansellert flere fly. Foto Truls Brekke/DagbladetVis mer

Norwegian frykter Spania-trøbbel

Norwegian frykter at deres flyvninger til Spania imorgen kan bli forsinket eller kansellert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Mens SAS allerede har meldt om kansellerte flyvninger på grunn av streik i Spania i morgen, håper Norwegian fortsatt at flyvningene til landet kan gå som normalt. Men kommunikasjonsrådgiver Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian innrømmer at det ser skummelt ut.
- Mye tyder på at det kan bli forsinkelser og i verste fall kanselleringer, sier han til Dagbladet.
Nettavisen meldte tidligere i dag at 550 passasjerer vil rammes av kanselleringer hos konkurrenten SAS.

Sterkt beklagelig
-Situasjonen akkurat i snakkende stund er at vi ikke har kansellert flyvninger ennå. Vi prøver å opprettholde planlagt ruteprogram, men ser ikke bort fra forsinkelser og i verste fall kanselleringer, sier han til Dagbladet.
Han forteller at Norwegian har totalt åtte flyvninger til Spania i morgen. For hele morgendagen er det varslet problemer for luftfarten på grunn av streik.
-Vi synes det er sterkt beklagelig, sier Sandaker-Nielsen i Norwegian, som også ble kraftig rammet av streik i Frankrike nylig.