Norwegian kansellerer feriefly: Flere hundre nordmenn rammet

Avganger til Kypros, Kosovo og Bulgaria kansellert.

TRØBBEL: Bjørn Kjos' Norwegian har måttet kansellere en rekke flyvninger idet sommerferien står for dør. Foto: NTB scanpix
TRØBBEL: Bjørn Kjos' Norwegian har måttet kansellere en rekke flyvninger idet sommerferien står for dør. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En rekke Norwegian-flygninger er kansellert.

Ifølge Avinors reiseoversikt har Norwegian innstilt minst 18 avganger til utlandet og innenlands i dag. Flere populære Syden-reisemål er rammet:

  • Det gjelder blant annet 14.10-flygningen fra Gardermoen til Kypros, 16.50-flygningen fra Gardermoen til Pristina i Kosovo og 17.25-flygningen fra Gardermoen til Varna i Bulgaria. Returflygningene fra disse destinasjonene skulle landet i Oslo rundt midnatt, men også disse er innstilt.
  • To flygninger fra Værnes i Trondheim også kansellert. Dette gjelder 16.10-flygningen til Malaga i Spania og 18.25-flygningen til Split i Kroatia.
  • En flygning fra Stavanger er også kansellert. Det gjelder 13.55-flygningen til Malaga. Ifølge NRK er også returen klokka 18.30 innstilt.
  • Tidlig i morges ble også flere morgenavganger innstilt. Dette gjelder fly fra Stavanger, Kristiansand og Molde til Oslo.
  • Flyet fra Szczecin til Oslo som skulle landet 12.40 ble innstilt.
  • Flyet fra Larnaca til Oslo som skulle landet 00.14 er innstilt.

- Jeg syns det er så elendig av dem. Det skal gå et fly på mandag til Stavanger, men vi vet jo ikke om vi kommer med på det. Alle andre flyselskaper vi har sett på har ingen flere ledige seter, sier Frank Lavik, som sitter fast i Malaga, til Stavanger Aftenblad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer