NORWEGIAN: Det norske flyselskapet Norwegian har for andre år på rad blitt kåret til det beste lavprisselskapet i Europa av Skytrax World Airline Awards. Det kom likevel ikke inn på lista over de ti beste flyselskapene i Europa. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
NORWEGIAN: Det norske flyselskapet Norwegian har for andre år på rad blitt kåret til det beste lavprisselskapet i Europa av Skytrax World Airline Awards. Det kom likevel ikke inn på lista over de ti beste flyselskapene i Europa. Foto: Erlend Aas / NTB scanpixVis mer

Norwegian kåret til Europas beste lavprisselskap

For andre året på rad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Norwegian har blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av Skytrax World Airline Awards. Dette er andre året på rad at Norwegian vinner denne prisen.

På verdensbasis havner Norwegian på en tredjeplass over de beste lavprisselskapene, bak Air Asia og Air Asia X. Det norske selskapet kommer likevel ikke inn på lista over de ti beste selskapene i Europa.

Cathay Pacific Airways vant prisen for verdens beste flyselskap.

Veldig stolt Det er flypassasjerene selv som bedømmer over 200 flyselskaper over hele verden. Administrerende direktør i Norwegian var selv til stede under Farnborough Airshow i dag for å motta prisen.

- Denne utmerkelsen betyr utrolig mye for oss og jeg er veldig stolt og ydmyk over å få en så stor og viktig anerkjennelse to år på rad. Denne tittelen beviser at kombinasjonen splitter nye fly, hyggelig service, lave priser og et stort og godt rutenett verdsettes høyt, sier Kjos i en pressemelding.

- At Norwegian nok engang triumferer i kategorien som Europas beste lavprisselskap er en fantastisk prestasjon og noe flyselskapet bør være stolt av. Europa er kjent for å være en av de mest konkurrerende regionene i lavprismarkedet og Norwegian fortsetter å være et populært valg hos kunder, sier administrerende direktør av SkyTrax, Edward Plaisted.