Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Norwegian kraftig opp etter oppkjøpsrykter

Norwegian-aksjen steg kraftig på Oslo Børs tirsdag formiddag etter rykter om et nytt bud fra International Airlines Group (IAG).

OPPTUR: Norwegian-sjef Bjørn Kjos kan smile brett etter Norwegian Air Shuttles kraftige oppgang på Oslo Børs tirsdag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
OPPTUR: Norwegian-sjef Bjørn Kjos kan smile brett etter Norwegian Air Shuttles kraftige oppgang på Oslo Børs tirsdag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norwegian-aksjen hadde en oppgang på rundt 9 prosent i 9.45-tiden. Oppgangen kommer kort tid etter nye rykter om et mulig bud fra IAG, som eier flere flyselskaper, blant annet British Airways.

Den spanske avisen Expansion skrev om det mulige nye budet mandag, men uten å vise til noen kilder.

Norwegian har tidligere avvist to bud fra IAG. Willie Walsh, direktør for IAG, har tidligere uttalt at han ikke føler seg nødt til å kjøpe Norwegian.

- Vi har uttrykt en interesse. Om de ikke ønsker å bli kjøpt av IAG, så er det greit. Jeg er ikke interessert i å gjøre noe fiendtlig, det er ikke min stil, sa han til Reuters fredag.

Uttalelsen hans ble etterfulgt av at Norwegian-aksjen sank med 7,4 prosent i løpet av dagen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media